bedrijfsuitje

Verzekering afsluiten voor bedrijfsuitje

Het is belangrijk om bij een bedrijfsuitje de juiste verzekeringen af te sluiten Ook als het een bedrijfsuitje in Nederland is of een uitje met het bedrijf voor één dag. Bij Vakantie Zeker kunt u online een groepsannuleringsverzekering en, of, een groepsreisverzekering voor uw bedrijfsuitje afsluiten. Wij werken hiervoor samen met Europeesche Verzekeringen. Hieronder leggen we uit waarom het afsluiten van een verzekering voor uw bedrijfsuitje belangrijk kan zijn en wat de mogelijkheden zijn. U kunt bij ons online een groepsannuleringsverzekering en/of groepsreisverzekering voor uw bedrijfsuitje afsluiten. Het is afhankelijk van het soort bedrijfsuitje, de kosten en de risico's welke verzekeringen voor uw bedrijfsuitje het beste afgesloten kunnen worden. Hieronder vindt u de link voor wat betreft het afsluiten van een groepsannuleringsverzekering.

Groepsannuleringsverzekering voor bedrijfsuitje 

Wanneer groepsannuleringsverzekering voor bedrijfsuitje afsluiten?

Indien u een bedrijfsuitje hebt georganiseerd en de kosten zijn aanzienlijk, is het meestal verstandig een groepsannuleringsverzekering af te sluiten. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsuitje met een verblijf in hotels of met geboekte vliegtickets. Of bivjorobeeld een bedrijfsuitje met live muziek en een dinner. Dan kan het belangrijk zijn dat u een annuleringsverzekering voor dat bedrijfsuitje afsluit om het uitje bij bepaalde calamiteiten ( bijvoorbeeld ernsige ziekte, overlijden of ongeval ) te kunnen annuleren. En komt er een gastspreker dan is het afsluiten van een groepsannuleringsverzekering voor uw berijfsuitje mogelijk ook een reden. De groepsannuleringsverzekering biedt namelijk ook dekking als de gastspreker bijvoorbeeld wegens een ongeval of ernstige ziekte op uw bedrijfsuitje niet kan komen spreken. In de polisvoorwaarden kunt u lezen wat de groepsannuleringsverzekering dekt en ook wat de uitsluitingen zijn.

Wat kost een groepsannuleringsverzekering voor uw bedrijfsuitje?

De premie voor de groepsannuleringsverzekering is een vast percentage van de kosten van het bedrijfsuitje en is niet gerelateerd aan het aantal deelnemers of de bestemming van het bedrijfsuitje. De groepsannuleringsverzekering heeft een werelddekking, het maakt voor de dekking en premie niet uit of u nu uw bedrijfsuitje in Nederland, elders in de Benelux, in Europa of buiten Europa houdt.
De premie voor onze groepsannuleringsverzekering bedraagt 5,5 % van het bedrag dat u verzekert, te vermeerderen met poliskosten en assurantiebelasting. Via de link hieronder kunt u zelf de premie berekenen.

Premie berekenen groepsannuleringsverzekering bedrijfsuitje.

Namenlijst noodzakelijk bij groepsannuleringsverzekering

Indien u een groepsannuleringsverzekering voor uw bedrijfsuitje of andere groepsactiviteit wilt afsluiten, dan dient u ons de namen op te geven van de personen die namens uw bedrijf of organisatie mee doen aan het bedrijfsuitje. Op het moment dat u online via ons een polis afsluit, wordt u gevraagd een namenlijst in te vullen. Zonder deze namenlijst en betaling premie is er geen dekking.

Bedrijfsuitje van één dag

U kunt ook voor een bedrijsuitje van een dag een groepsannuleringsverzekering of groepsreisverzekering afsluiten. Lees hieronder meer over de groepsreisverzekering die ook geschikt is als reisverzekering voor bedrijfsuitjes. Deze groepsreisverzekering kan ook worden afgesloten bij bijvoorbeeld schoolreizen, personeelsfeestjes en andere groepsreizen.

Groepsreisverzekering voor bedrijfsuitje afsluiten

Indien u een bedrijsuitje hebt georganiseerd of hebt laten organiseren, is het afsluiten van een groepsreisverzekering meestal aan te raden. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje, ook bij een bedrijfsuitje. Bij een groepsreisverzekering zijn alle deelnemers aan het bedrijfsuitje verzekerd, er hoeft geen namenlijst verstrekt te worden. Wel dient u een groepsreisverzekering af te sluiten voor het juiste aatal deelnemers aan het bedrijfsuitje. U kunt bij ons online een groepsreisverzekering afsluiten voor maximaal 500 personen. Hierbij kunt u kiezen uit Beneluxdeking of Europadekking.

Informatie groepsreisverzekering.

Premie groepsreisverzekering is betaalbaar

De premie van de groepsreisverzekering is aanmerkelijk lager dan die van een groepsannuleringsverzekering. U betaalt de premie per dag en per groep deelnemers. Heeft u bijvoorbeeld met 40 personeelsleden een bedrijfsuitje in Nederland en duurt dit uitje één dag dan bedraagt de premie slechts 38,00 euro. ( premie niveau mei 2015 ). De premie voor een groepsreisverzekering is zeer betaalbaar en mede daarom een aanrader bij een bedrijfsuitje. Zie voor de dekking van de groepsreisverzekering de voorwaarden.