Schoolreisverzekering

U heeft een schoolreis, schoolkamp of werkweek georganiseerd en wilt een goede en betaalbare schoolreisverzekering afsluiten? Zeer verstandig, want een schoolreisverzekering is belangrijk en altijd aan te raden. Via Vakantie Zeker heeft u de perfecte schoolreisverzekering snel afgesloten!

Bezoek onze website www.schoolreisverzekering.com voor de beste informatie over schoolreisverzekeringen en het online afsluiten van de door u gewenste schoolreisverzekering voor schoolreis, schoolkamp of werkweek.

Wat is een schoolreisverzekering?

Een schoolreisverzekering (ook wel groepsreisverzekering genoemd) is een verzekering die dekking biedt tijdens een schoolreis. Alle leerlingen, leraren en begeleiders zijn tijdens zo een schoolreis verzekerd. Onze schoolreisverzekering biedt onder andere dekking bij een ongeval, personenhulpverlening, geneeskundige kosten, bepaalde buitengewone kosten, bagageschade en veel meer. Een goede schoolreisverzekering is voor iedere schoolreis noodzakelijk. Wij werken samen met Europeesche Verzekeringen, een gerenommeerde verzekeraar die gespecialiseerd is in schoolreisverzekeringen.

Wie is Vakantie Zeker?

Vakantie Zeker is met 20 websites en 2.000.000 unieke bezoekers per jaar één van de grotere internet platforms op het gebied van de online verhuur van groepsverblijven, kampeerboerderijen en vakantiewoningen. Hierbij staat duurzaamheid voorop.

Vakantie Zeker is specialist in reis- en annuleringsverzekeringen en duurzaam toerisme.

Zie voor meer informatie over vakantie Zeker, www.vakantiezeker.nl

U kunt bij ons uw schoolreisverzekering online afsluiten

Uniek is dat u bij ons de door u gewenste schoolreisverzekering online kunt afsluiten en binnen enkele minuten de polis in huis hebt.

Ga naar onze website www.schoolreisverzekering.com voor uitgebreide en heldere informatie, het berekenen van de premie en het online afsluiten van de gewenste schoolreisverzekering.

Offerte opvragen schoolreisverzekering meer dan 100 personen?

U kunt via de website www.schoolreisverzekering.com een schoolreisverzekering afsluiten voor maximaal 250 deelnemers ( inclusief begeleiders zoals ouders en leraren).

Wilt u een schoolreisverzekering afsluiten voor meer dan 250 deelnemers?

Vraag dan een vrijblijvende offerte op.

Bel tijdens kantooruren 085 – 303 11 90. U kunt ook offerteformulier invullen.

Wat is er bij een schoolreisverzekering verzekerd?

Bij onze schoolreisverzekering met uitgebreide dekking (combinatie 2 Europeesche Verzekeringen) is er dekking voor personenhulpverlening, bepaalde buitengewone lasten, bagage, geneeskundige kosten, ongevallendekking, rechtsbijstand en aansprakelijkheid.

Er is echter ook dekking indien bijvoorbeeld een leerling schade toebrengt aan het groepsverblijf, kampeerboerderij of camping of als er tijdens de sportieve activiteiten iets met een deelnemer gebeurt en er hulp nodig is.

Voor de exacte dekking van onze schoolreisverzekering, zie de voorwaarden.

Bij wie wordt de schoolreisverzekering ondergebracht?

De schoolreisverzekering wordt ondergebracht bij Europeesche Verzekeringen, specialist in schoolreisverzekeringen.

Hoe groot is het aanbod schoolreisverzekeringen?

Slechts een beperkt aantal verzekeraars is gespecialiseerd in schoolreisverzekeringen. De Europeesche is als grootste reisverzekeraar van Nederland zeer ervaren met schoolreisverzekeringen.

Wat kost een schoolreisverzekering?

De te betalen premie is afhankelijk van het aantal deelnemers, de duur van de schoolreis, de dekking en het dekkingsgebied.

Voor een vrijblijvende en snelle premieberekening, bezoek de website www.schoolreisverzekering.com