bruiloftverzekering

Bruiloftverzekering afsluiten

Vakantie Zeker heeft in samenwerking met Trouwzeker een bruiloftverzekering ontwikkeld die als één van de beste bruiloftverzekeringen van Nederland beschouwd kan worden.  Deze complete bruiloftverzekering kan ook worden afgesloten voor meerdaagse bruiloften ( bijvoorbeeld Turkse of Hindoestaanse bruiloft ) en bruiloften die in het buitenland gevierd worden, bijvoorbeeld in Toscane of Venetië.
En een goede bruiloftverzekering is zeker geen overbodige luxe. Een bruiloft kost al gauw een paar duizend euro en een grote bruiloft al snel meer dan 10.000 euro.
Tegen een zeer aantrekkelijke premie kunt u nu een zeer complete bruiloftverzekering afsluiten.

Waarom een bruiloftverzekering afsluiten?

De belangrijkste reden om een bruiloftverzekering af te sluiten, is het risico van annulering of uitstel. Er is ook bij een bruiloft een kansje dat deze door ziekte of ongeval van het bruidspaar of familie uitgesteld of zelfs geannuleerd moet worden. En als je live muziek hebt ingehuurd, een zaal en vervoer, is het annuleren of uitstellen van je bruiloft of huwelijksfeest een dure zaak. Het afsluiten van een bruiloftverzekering biedt in die zin een stuk zekerheid want de annuleringskosten of kosten uistel bruiloft zijn verzekerd. Maar ook huwelijkscadeau's en bruidskleding zijn bijvoorbeeld verzekerd. 

Kasteel huren voor je bruiloft

Zoek je een unieke locatie voor je bruiloft en lijkt een kasteel in de Ardennen je wel wat?  In de Ardennen ( Cugnon ) is een kasteel in de Ardennen te huur welke fantastisch is soor het vieren van je bruiloft of huwelijksfeest. Dit kasteel in de Ardennen heeft een grote kasteeltuin, mooi binnenzwembad met jacuzzi's en veel meer. Je kunt alle informatie over dit kasteel in de Ardennen vinden op de website kasteel ardennen. En als je dit kasteelvoor je bruiloft of trouwdag geboekt hebt, kun je de bruiloftverzekering afsluiten om je te verzekeren tegen financiële risico's zoals annuleren. Je kunt eventueel ook een annuleringsverzekering voor groepen afsluiten. Een weddinplanner kan je helpen met het organiseren van je bruiloft. Je vindt op de website weddingplanners adressen van erkende en ervaren weddingplanners die je ook kunnen helpen bij het vinden van de juiste bruidskleding, een mooie trouwlocatie of het afsluiten van een passende bruiloft verzekering.