Doorlopende reisverzekering

Beste doorlopende reisverzekering

Doorlopende reisverzekering?  Wilt u een doorlopende reisverzekering afsluiten die u flexibel kunt samenstellen en waarbij u het hele jaar door verzekerd bent?  Een doorlopende reisverzekering met Allrisk annuleringsdekking? Een doorlopende reisverzekering waarvan u de premie per maand kunt betalen en kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd zijn?  Een doorlopende reisverzekering met Beneluxdekking, Europadekking of werelddekking die na het eerste contractjaar per maand opzegbaar is?  Dan is de vernieuwde, doorlopende reisverzekering van Europeesche Verzekeringen en Vakantie Zeker iets voor u. Deze modulair en zeer complete doorlopende reisverzekering sluit u zeer eenvoudig af en tijdens het online afsluiten, krijgt u goede en relevante informatie over de basisdekking, de af te sluiten extra's zoals dekking annuleringskosten, medische kosten, geld en bagage.

U sluit de beste doorlopende reisverzekering eenvoudig en snel af via : Doorlopende reisverzekering afsluiten.nl

Redenen afsluiten doorlopende reisverzekering

In de regel is het afsluiten van een doorlopende reisverzekering vanuit financieel oogpunt aantrekkelijk,  indien u meerdere keren per jaar op vakantie gaat maar tenminste 18 tot 20 dagen op reis bent. Er zijn echter meer goede redenen om te kiezen voor een doorlopende reisverzekering in plaats van een kortlopende ( tijdelijke ) reisverzekering of kortlopende annuleringsverzekering. 
Hieronder noemen wij een aantal redenen om te kiezen voor een doorlopende reisverzekering in plaats van een kortlopende reis-en annuleringsverzekering.
  • Gemak. U bent het het hele jaar door verzekerd en hoeft nergens naar om te kijken
  • Spreiding betaling in termijnen. U kunt de premie van uw doorlopende reisverzekering ook per maand betaloen.
  • Last minute vakanties zijn ook gedekt. Ook indien u een last minute vakantie of vakantiehuis hebt geboekt, bent u verzekerd. Omdat er steeds meer last minute vakanties worden geboekt, heeft dit zo zijn voordelen.
  • Korte vakanties.  Uw korte vakanties zijn ook verzekerd door onze doorlopende reisverzekering
  • Tijdbesparing. Indien u iedere keer een kortlopende reis- of annuleringsverzekering moet afsluiten, kost u dat tijd
  • Kostenbesparing.  Een doorlopende reisverzekering is in de regel goedkoper dan een kortlopende reisverzekering, zeker indien u regelmatig op vakantie gaat.

Waarom uw doorlopende reisverzekering afsluiten bij Europeesche Verzekeringen?

De belangrijkste reden om een doorlopende reisverzekering af te sluiten is dat u rustig op vakantie kunt gaan en weet dat er bij schade of bepaalde calamiteiten een verzekeraar is die uw schades snel en adequaat behandelt. En dat is nu precies waar Europeesche Verzekeringen goed in is. Indien u bij Europeesche Verzekeringen een doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering of kortlopende reis- of annuleringsverzekering hebt afgesloten, weet u zeker dat men u bij onverhoopte schade niet in de kou laat staan. Europeesche Verzekeringen staat bekend vanwege haar hoge serviceniveau en snelle en correcte schadeafhandeling. Dit is ook het geval indien u een groepsreisverzekering, groepsannuleringsverzekering, bruiloftverzekering of schoolreisverzekering bij Europeesche Verzekeringen afgesloten hebt. Met andere woorden, een doorlopende reisverzekering van Europeesche Verzekeringen staat garant voor meer dan goede voorwaarden en een snelle, zorgvuldige en adequate afhandeling bij schade. 

Waarom uw reis- en annuleringsverzekeringen afsluiten via Vakantie Zeker?

Euopeesche Verzekeringen en A Vanties werken al jaren samen en zijn de ideale combinatie. Vakantie Zeker biedt via haar zeer gebruiksvriendelijke en informatieve websites reis-en annuleringsverzekeringen van Europeesche Verzekeringen aan en voegt daar deskundigheid en service aan toe. Daarnaast heeft Vakantie Zeker nagenoeg voor ieder soort reisverzekering of annuleringsverzekering specifieke websites ontwikkeld en kunnen alle reisverzekeringen en annuleringsverzekeringen via de websites van Vakantie Zeker online worden afgesloten. U kunt dus niet alleen de doorlopende reisverzekering van Europeesche Verzekeringen online bij Vakantie Zeker afslluiten maar ook de belangrijkste andere reis- en annuleringsverzekeringen zoals de bruiloftverzekering, groepsannuleringsverzekering, groepsreisverzekering en schoolreisverzekering.

Duurzame doorlopende reisverzekering

De doorlopende reisverzekering van Europeesche Verzekeringen is net zoals de gewone reis- en annuleringsverzekering, de kortlopende reisverzekering, kortlopende annuleringsverzekering, groepsannuleringsverzekering en groepsreisverzekering van Europeesche Verzekeringen en Vakantie Zeker duurzaam. Vakantie Zeker zorgt ervoor dat voor ieder afgesloten doorlopende of kortlopende reisverzekering of annuleringsverzekering een boom of struik wordt aangeplant. Zo is de beste doorlopende reisverzekering ook de meest duurzame.