Groepsreisverzekering

Groepsreisverzekering afsluiten

Het is veelal verstandig om naast een groepsannuleringsverzekering ook een groepsreisverzekering af te sluiten. Zeker indien u met een grote groep op reis gaat of een dagje uit gaat met een groep, is het afsluiten van een groepsreisverzekering verstandig. U kunt bij ons online een groepsreisverzekering met Benelux dekking of Europadekking afsluiten. Indien u een groepsreis buiten Europa hebt geboekt, is het niet mogelijk een groepsreisverzekering bij ons af te sluiten. U kunt ook voor een reis van één dag een groepsreisverzekering afsluiten, bijvoorbeeld als verzekering voor een personeelsuitje of dagje weg met een vereniging of stichting.

Onze groepsreisverzekering is een product van Europeesche Verzekeringen en kunt u via onze website groepsreisverzekering-afsluiten.nl  online afsluiten.  

Een individuele reisverzekering is niet geschikt als groepsreisverzekering.

Een individuele reisverzekering biedt meestal onvoldoende dekking bij bijvoorbeeld een groepsreis, familieweekend of vriendenweekend. Zeker als u met een grote groep op reis gaat is een individuele reisverzekering voor de groep niet geschikt. U bent immers niet als groep verzekerd.

Een groepsreisverzekering is daarom bijna altijd aan te bevelen.

Bij de groepsreisverzekering met uitgebreide dekking van Europeesche Verzekeringen bent u onder andere verzekerd voor personenhulpverlening, schade aan het evntuele vakantieverblijf, ongevallendekking, bepaalde buitengewone lasten en dekking bagage bij bijvoorbeeld diefstal of verlies. U kunt deze groepsreisverzekering online afsluiten. Een ideale reisverzekering | groepsreisverzekering voor grote groepen.
Lees de voorwaarden goed door voor u deze groepsreisverzekering af sluit.  U vindt de voorwaarden op de website groepsreisverzekering-afsluiten.nl

Deze online groepsreisverzekering van Vakantie Zeker is tot stand gekomen in samenwerking met Europeesche Verzekeringen. U kunt deze reisverzekering voor groepen bij Vakantie Zeker online afsluiten tot en met 500 deelnemers.  

Zie www.groepsreisverzekering-afsluiten.nl

Een groepsreisverzekering is niet duur

Indien u met een grote groep op reis gaat en op bepaalde kosten wilt besparen, is het meestal niet verstandig dit op het afsluiten van een groepsreisverzekering te doen. Een groepsreisverzekering is niet duur, u bent al voor een paar euro, per persoon, per dag verzekerd.

Premievoorbeeld: U betaalt voor de groepsreisverzekering van Europeesche Verzekekeringen voor 20 personen Beneluxdekking en combinatie 2 ( uitgebreide dekking ) per dag een premie van slechts 20 euro. Indien de groep uit 100 personen bestaat, betaalt u in dit geval 70,00 euro per dag.  

Indien u met een grote groep buiten de Benelux en binnen Europa op reis gaat, is de premie van deze groepsreisverzekering van Europeesche Verzekekeringen slechts iets hoger. Nogmaals, het is niet mogelijk om een groepsreisverzekering bij ons af te sluiten indien u buiten Europa een groepsreis hebt geboekt. De groepsreisverzekering van Europeesche verzekeringen biedt geen dekking buiten Europa.

U kunt op de website groepsreisverzekering-afsluiten.nl zelf uitrekenen wat de premie voor uw groepsreisverzekering kost.

Meer informatie en afsluiten groepsreisverzekering

Wilt u weten waarom het verstandig is om als gote groep altijd een groepsreisverzekering af te sluiten?
Ga voor meer informatie en het afsluiten van een groepsreisverzekering naar onze website www.groepsreisverzekering-afsluiten.nl.

U kunt via deze website groepsreisverzekering-afsluiten.nl tot maximaal 500 mensen online een groepsreisverzekering afsluiten, ook als het een last minute groepsreis betreft. Indien uw groep uit meer dan 500 mensen bestaat, vragen wij desgewenst een offerte voor een groepsreisverzekering bij Europeesche Verzekeringen op.

Een schoolreisverzekering ( een groepsreisverzekering voor scholen ) verzekert u online via onze website schoolreisverzekering.  Ook hier is de verzekeraar Europeesche Verzekeringen.

Groepsreis

Een groepsreisverzekering wordt vaak voor een groepsreis afgesloten.
Meer informatie over organisaties die groepsreizen organiseren, avontuurlijke groepsreizen en groepsreizen op maat.  Website groepsreis-groepsreizen.nl.

Bruiloftverzekering

Een bruiloft verzekering is een speciale verzekering voor bruiloften. Het is een ander soort verzekering dan een groepsreisverzekering of groepsannuleringsverzekering. Een bruiloftverzekering wordt ook wel huwelijksdagverzekering of trouwverzekering genoemd. Een bruiloft verzekering kan ook worden afgesloten voor meerdaagse bruiloften of huwelijksjubilea, bijvoorbeeld een gouden huwelijksfeest.

Reisverzekering afsluiten

Wilt u een reisverzekering afsluiten?  Bij het afsluiten van een reisverzekering of annuleringsverzekering heeft u de keuze uit een kortlopende reis-of annuleringsverzekering of doorlopende reisverzekering met annuleringsdekking.
Bij een kortlopende reis- of annuleringsverzekering verzekert u zich voor één bepaalde reis of vakantie, terwijl u bij een doorlopende reisverzekering het hele jaar door dus 365 dagen per jaar verzekerd bent.

Duurzame reisverzekering afsluiten

Het is ook mogelijk een duurzame reisverzekering af te sluiten, eventueel in combinatie met een annuleringsverzekering. Alles over onze duurzame reisverzekering.
Overigens is onze groepsreisverzekering, groepsannuleringsverzekering en schoolreisverzekering ook duurzaam want bij iedere afgesloten verzekering wordt er een boom aangeplant middels een samenwerking met Trees for All.