Groepsreisverzekering

Groepsreisverzekering afsluiten

Het is veelal verstandig om naast een groepsannuleringsverzekering ook een groepsreisverzekering af te sluiten. Zeker indien u met een grote groep op reis gaat of een dagje uit gaat met een groep, is het afsluiten van een groepsreisverzekering verstandig. U kunt bij ons online een groepsreisverzekering met Benelux dekking of Europadekking afsluiten. Indien u een groepsreis buiten Europa hebt geboekt, is het niet mogelijk een groepsreisverzekering bij ons af te sluiten. U kunt ook voor een reis van één dag een groepsreisverzekering afsluiten, bijvoorbeeld als verzekering voor een personeelsuitje of dagje weg met een vereniging of stichting.

Onze groepsreisverzekering kunt u via onze website groepsreisverzekering-afsluiten.nl  online afsluiten.  

Een individuele reisverzekering is niet geschikt als groepsreisverzekering.

Een individuele reisverzekering biedt meestal onvoldoende dekking bij bijvoorbeeld een groepsreis, familieweekend of vriendenweekend. Zeker als u met een grote groep op reis gaat is een individuele reisverzekering voor de groep niet geschikt. U bent immers niet als groep verzekerd.

Een groepsreisverzekering is daarom bijna altijd aan te bevelen.

Bij de groepsreisverzekering met uitgebreide dekking bent u onder andere verzekerd voor personenhulpverlening, schade aan het eventuele vakantieverblijf, ongevallendekking, bepaalde buitengewone lasten en dekking bagage bij bijvoorbeeld diefstal of verlies. U kunt deze groepsreisverzekering online afsluiten. Een voordelige oplossing voor het verzekeren van grote groepen.
Lees de voorwaarden goed door voor u deze groepsreisverzekering af sluit.  U vindt de voorwaarden op de website groepsreisverzekering-afsluiten.nl

U kunt deze reisverzekering voor groepen bij Vakantie Zeker online afsluiten tot en met 500 deelnemers.  

Zie www.groepsreisverzekering-afsluiten.nl

Een groepsreisverzekering is niet duur

Indien u met een grote groep op reis gaat en op bepaalde kosten wilt besparen, is het meestal niet verstandig dit op het afsluiten van een groepsreisverzekering te doen. Een groepsreisverzekering is niet duur, u bent al voor een paar euro, per persoon, per dag verzekerd.

Indien u met een grote groep buiten de Benelux en binnen Europa op reis gaat, is de premie van deze groepsreisverzekering slechts iets hoger. Nogmaals, het is niet mogelijk om een groepsreisverzekering bij ons af te sluiten indien u buiten Europa een groepsreis hebt geboekt. De groepsreisverzekering biedt geen dekking buiten Europa.

U kunt op de website groepsreisverzekering-afsluiten.nl zelf uitrekenen wat de premie voor uw groepsreisverzekering kost.

Meer informatie en afsluiten groepsreisverzekering

Wilt u weten waarom het verstandig is om als gote groep altijd een groepsreisverzekering af te sluiten?
Ga voor meer informatie en het afsluiten van een groepsreisverzekering naar onze website www.groepsreisverzekering-afsluiten.nl.

U kunt via deze website groepsreisverzekering-afsluiten.nl tot maximaal 500 mensen online een groepsreisverzekering afsluiten, ook als het een last minute groepsreis betreft. Indien uw groep uit meer dan 500 mensen bestaat, vragen wij desgewenst een offerte voor een groepsreisverzekering aan.

Een schoolreisverzekering ( een groepsreisverzekering voor scholen ) verzekert u online via onze website schoolreisverzekering.  

Groepsreis

Een groepsreisverzekering wordt vaak voor een groepsreis afgesloten.
Meer informatie over organisaties die groepsreizen organiseren, avontuurlijke groepsreizen en groepsreizen op maat.  Website groepsreis-groepsreizen.nl.

Reisverzekering afsluiten

Wilt u een reisverzekering afsluiten?  Bij het afsluiten van een reisverzekering of annuleringsverzekering heeft u de keuze uit een kortlopende reis-of annuleringsverzekering of doorlopende reisverzekering met annuleringsdekking.
Bij een kortlopende reis- of annuleringsverzekering verzekert u zich voor één bepaalde reis of vakantie, terwijl u bij een doorlopende reisverzekering het hele jaar door dus 365 dagen per jaar verzekerd bent.